Behandla dina hormonella obalanser

Hur du kan få dina hormoner i balans genom zonterapi

På den här sidan kan du läsa om hur du genom zonterapi kan behandla dina hormonella obalanser, som t.ex. mensvärk, oregelbunden mens, ägglossningsbesvär, barnlöshet och klimakteriebesvär.

Genom zonterapi går det att påverka dina hormoner.

Zonterapi är en effektiv metod för att komma tillrätta med hormonella obalanser.

Genom zonterapi kan:

  • Din mensvärk minska.
  • Din mens bli regelbunden.
  • Din ägglossning bli normal.
  • Du kan bli gravid genom att få zonterapi även om du försökt länge och gjort IVF utan att lyckas.
  • Dina klimakteriebesvär kan lindras betydligt.

>> Boka en zonterapibehandling för att bli av med dina hormonella obalanser och må bra nu.

Så påverkar dina hormoner din kropp

Dina hormoner är signaler som skickas i din kropp, till olika organ. Hormonerna styr olika funktioner.

T.ex. reglerar hormonerna din menscykel. De anger när det är dags för mens, när en äggblåsa ska mogna till ett ägg och när det är dags för ägglossning. Hormonerna påverkar hur mycket du blöder, hur länge du blöder och ifall du får mensvärk.

Hormonerna påverkar livmoderslemhinnan att vara mottaglig för spermier och för ägg.  De signalerar också när ett befruktat ägg har fastnat på livmoderväggen och du har blivit gravid.

Hormonerna styr också när det är dags för klimakteriet, och hur kroppen reagerar då, t.ex. ifall du svettas eller inte och om du har humörsvängningar.

Så påverkar jag dina hormonbalanser genom zonterapi

När du får en behandling för dina hormonella obalanser med zonterapi så kan jag behandla flera olika delar av din kropp.

Dels behandlar jag olika hjärnzoner. Det motsvarar olika centra i hjärnan som reglerar de hormonella balanserna i din kropp.

Jag behandlar också zoner för olika organ som är inkopplade i hormonproduktionen, t.ex. dina äggstockar, din sköldkörtel och dina binjurar. Dessutom behandlar jag levern som reglerar överskottet på hormoner.

Andra faktorer påverkar också dina hormoner, t.ex. stress, sömn, motion och kost. Genom att jag i en zonterapibehandling alltid går igenom hela kroppen så påverkas också de system som styr stress och vila, sömn och vakenhet, matsmältning etc. På det sättet påverkas också din hormonella balans genom zonterapi.

Hur du får dina hormoner i balans genom en avkopplande stund

Du kan bli hjälpt till att må bra och slippa hormonella obalanser. Du kan slippa mensvärk. Du kan få regelbunden mens och normal ägglossning. Du kan bli gravid.  Du kan få lindring av dina klimakteriebesvär.

Zonterapibehandlingen hjälper dina hormoner att komma i balans, och din kropp att fungera som den ska. Zonterapibehandlingen är också  är en skön stund när du kan koppla av.

>> Boka en zonterapibehandling för att bli av med dina hormonella obalanser och må bra nu.