Blir jag hjälpt?

Den här sidan ger dig svar på om hur du vet om zonterapi är något för dig. Är det värt att prova zonterapi? Kommer du att bli hjälpt?

Hur du vet om zonterapi fungerar för dig

Din första zonterapibehandling hos mig, är ett första steg för dig. Genom att prova en behandling kan du känna hur det känns, och då kan bestämma om du vill gå vidare med fler behandlingar. Det avgör du helt själv.

Jag finns här för att hälpa dig till hälsa, om du själv vill.

För att du ska bli bra, så kommer du behöva mer än en behandling. Det är ytterst sällsynt att bli hjälpt av bara en zonterapibehandling. Du kan se den första behandlingen som en första kontakt med zonterapi för din kropp, och då kanske det inte alltid händer så mycket.

När du får din andra och tredje zonterapibehandling , det är då det börjar ske saker i din kropp. När du har fått tre eller fyra behandlingar så ska du märka skillnad. Du ska ha känt att det har hänt saker i din kropp. Då vet du att zonterapi kan hjälpa dig att må bättre.

Det är inte alla som blir hjälpta av zonterapi och om det är så att du inte märker någon effekt av behandlingen så är det kanske så att det är en annan behandlingsform än zonterapi som passar bättre för dig.

Så vet du hur många behandlingar du kan behöva

Jag rekommenderar dig att alltså att först prova en behandling. Om du tycker att det känns bra, så ska du ge dig själv och din hälsa en chans och prova tre-fyra behandlingar för att se vad som händer. Sedan avgör du själv om du vill fortsätta.

Så hur många behandlingar kan du behöva för att bli bra? Det är olika från person till person. För vissa räcker det med tre eller fyra behandlingar, för andra går det åt sex till åtta behandlingar och för en del kan det behövas fler.

Du bestämmer själv hur länge du vill få zonterapibehandlingar. Känns det inte meningsfullt för dig, ska du inte fortsätta. Och du kan känna dig lugn med att jag är van att människor avslutar sina behandlingar någon gång. En del tidigare, andra senare.

Hur du ger dig en väg ur dina hälsobesvär och får en avkopplande stund

Nu kan du prova och se om zonterapi kan hjälpa dig. Det är det bästa sättet att veta. Ge dig själv en chans att bli hjälpt ur dina hälsobesvär och samtidigt får du en skön och avkopplande stund.

>> Boka en läkande och avstressande zonterapibehandling nu.