Zonterapibehandling

Hur du vet hur en zonterapibehandling går till

På den här sidan om zonterapibehandling kan du läsa hur en behandling går till, vad du kommer att uppleva och vad du kan känna efter behandlingen. Då kommer du att känna dig lugn inför behandlingen och slippa undra vad som ska hända.

På den första zonterapibehandlingen så börjar vi med att prata om det du söker för och din hälsa. Det är för att jag ska få en bild över din hälsa och hur den har utvecklats över åren. Det ger mig kunskap för att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. T.ex. kan jag fråga dig om vad du söker för, hur du mår, om du har haft tidigare besvär som kan ha koppling till det du söker får, och om du har testat andra behandlingar.

Du får en effektiv, skön och avkopplande zonterapibehandling, mottagning i Linköping.

Efter det inledande samtalet startar själva behandlingen.

För att jag ska kunna massera dina fötter, så får du ta av dig barfota och lägga dig på rygg på en behandlingsbänk. Sedan masserar och trycker jag på olika zoner på dina fötter. Jag behandlar båda fötterna, en i taget.

Du kommer att märka att behandlingen är mycket skön och avkopplande. När dina fötter masseras så kan du koppla av och komma ned i varv.

Vad du kommer att uppleva under behandlingen

Under en behandling så märker du att det är några punkter på dina fötter som du kan känna att de ömmar. När det känns ömt så tyder det på att det är en obalans i kroppen på motsvarande ställe, eller att det har varit det tidigare i livet eller är början på en obalans som du ännu inte märkt av. Att du kan känna av en del punkter är helt normalt. Jag har hört många beskriva det som att det är skönt-ont, det känns ömt när man masserar där, och samtidigt känns det att det är bra för kroppen.

Det bästa är när du berättar för mig att du känner av när du känner det ömt eller ont i någon zon. Det hjälper mig i mitt arbete att hjälpa dig till hälsa, och i att bättre förstå orsaken till dina hälsobesvär.

Efter att jag masserat dina fötter så får du vila lite på bänken innan du kliver upp. Du får dricka vatten, vilket är bra för det hjälper utrensningen av slaggprodukter i din kropp efter zonterapibehandlingen. Det är bra om du kan ta det lugnt efter en behandling, så att zonterapin kan verka i din kropp.

>> Boka en tid för behandling här.

Så vet du vad som kan hända av en zonterapibehandling

När du får zonterapibehandling, så ska du veta att det inte är farligt för dig. Det är inget som kan bli fel. Du kan inte bli sämre, och du får inga biverkningar av zonterapi.

Det kan vara så att din kropp reagerar på behandlingen. Du kanske får ett besvär som du haft tidigare som blossar upp. Det är ett svar på behandlingen och ett tecken på att kroppen läker sig. Det går över efter några timmar.

Hur du vet om zonterapibehandling hjälper dig

Kommer du att bli hjälpt av zonterapi? Här kan du läsa mer:

Det bästa sättet att veta är att prova själv. Prova en zonterapibehandling och upplev vilken skön och avstressande stund det är. På köpet kommer läkningen i din kropp att sätta igång. Jag har mottagning centralt i Linköping.

>> Boka en tid för behandling här.